Vi är jätteglada att meddela att Josefina Klang har tackat ja till att ta över ansvaret kring hemsidan. Josefina har tidigare varit junior styrelseledamot och varit adjungerad till merparten av våra styrelsemöten. Josefina har en god kunskap kring föreningen och dess arbete och vi är övertygade om att hennes drivkraft och insatser kommer bli märkbara.

Samtidigt vill jag också passa på att rikta ett Stort Tack till Anna Nordberg, David Borg och Elna Newman för ert gedigna arbete med hemsidan!

I samband med att Josefina tagit över ansvaret kring hemsidan har vi skapat ett kontaktformulär på hemsidan där alla kan ställa frågor om föreningen, evenemang komma med tips och idéer kring förbättringar med mera. Formuläret finner ni på första sidan under Kontakt: Ansvarig hemsida.

Vidare finns nu även en e-postadress för kontakt med hemsidesansvarig om formuläret inte kan användas exempelvis vid bifogande av filer: hemsida@barnochframtid.se

Ytterligare en ändring på hemsidan är att vi nu ständigt har kalendern i höger marginal oavsett vilken sida man väljer att navigera till. Vi kommer framledes användas oss mer av kalendern för att upplysa om kommande evenemang.

Alltså, titta gärna in på hemsidan regelbundet för att uppdatera er kring projekt, ställa frågor, vad som är i görningen och kommande evenemang!

Bästa hälsningar önskar, Styrelsen Barn och Framtid genom David Carlson.