Bästa medlemmar, faddrar och understödjare i föreningen Barn och Framtid.

Härmed kallas ni till årsmöte för föreningen Barn och Framtid, den 26 mars 2017 kl. 13.30 i Församlingshemmet Himlagård, Kyrkplatsen 3 Höganäs. Vår önskan är att så många som möjligt av er vill sluta upp till en trevlig eftermiddag med sedvanliga årsmötesförhandlingar men även till en gemytlig gemenskap omkring våra gemensamma intressen –  barnen på de tre barnhemmen i Indien. Alla val till olika styrelseposter är förberedda av valberedningen. 

Vi bjuder på kaffe, te och läsk med hembakat,  gott tilltugg.  Dessutom kommer vi att ha flera lotterier med fina vinster och försäljning av hembakat bröd, sylt m.m. All behållning från dagen kommer att oavkortat gå till olika ändamål på barnhemmen. 

Vi vill också påminna om medlemsavgiften, 100 kr/person och år, som är mycket viktig för verksamheten eftersom denna avgift i stort sett täcker kostnaderna för vår administration.  Alla övriga insamlade medel kan då gå till de ändamål de är avsedda. Alla betalande medlemmar har rösträtt på årsmötet. Vi förutsätter att alla faddrar vill stödja föreningen genom medlemsavgiften.  

Swisha in er medlemsavgift till: 1230498964 (Barn och Framtid) eller bankgiro 613-9554 

Förslag dagordning Årsmöte 20170326
Verksamhetsberättelse_2016_BarnochFramtid
Barn och framtids räkenskaper 2016

OBS! På grund av tekniska problem fungerar länkarna ovan endast på datorer, ej surfplattor. Vi beklagar problemet.